Николай Начев сватбен фотограф

svatben-fotograf(1)

Добре дошли в сайта на Николай Начев - сватбен фотограф

Казвам се Николай Начев и като че ли губя представа за времето и за света около мен, докато държа фотоапарата.

Винаги ми е приятно , когато някой прекара няколко минути на моя сайт. Благодаря ви за това, че отделихте време да разгледате снимките ми. Ако някой ме попита как бих описал фотографския си процес, бих казал: стремя се да направя артистични портретни снимки в допълнение към всички официални моменти, които оживяват на една сватба или на едно тържество. След това обработвам тези уловени мигове с художествен усет.

Ще си  позволя да оставя снимките ми да говорят сами за себе си. Ако съм постигнал това, което съм целял с работата си ще откриете, че искате да се вгледате  по-дълбоко в снимките. Ако една снимка ви накара да се загледате по-дълго в нея, това ме кара да се чувствам доволен, защото означава, че ви е харесала и че съм постигнал това, което съм целял. Моята цел не е просто да покажа най-доброто от празника, а да ви покажа, че се опитвам да запечатам целия празничен ден с качество.

Като сватбен фотограф аз възприемам сватбите и останалите събития като: планирани  и творчески проектирани, като по този начин тържествата се обогатяват допълнително - достойни за един фотограф, който "вижда" емоцията и умее да оценява целия творчески процес, които ще доведе до един много специален ден.

Ако снимките ми ви харесат ще се радвам да бъда една малка част от Вашата сватба или друг специален случай.

С уважение,
Николай Начев - сватбен фотограф

Сватбен фотограф

 

Save
1
com_content.article
(39 гласа, оценка 5.00 от 5)
Сватбена и портретна фотография от Николай Начев5.00 от 5 от общо 39 гласували.