Николай Начев сватбен фотограф

сватбен фотограф
Днес професията сватбен фотограф е все по-популярнa. Младоженците искат да покажат снимки от своята сватба на приятели, роднини, а след време на своите деца и внуци. Разбира се, те искат красиви, ярки изображения, които отразяват празнична атмосфера. Ето защо,пред младите семейства стои въпроса  на кого да повери тази отговорност-на гостите и родителите, или да поканят сватбен фотограф. Ако приемем, че снимките и спомените са единственото нещо, което ще остане след този ден, е разумно да се предположи, че много от тях са склонни да прибегнат до услугите на сватбен фотограф. В този момент, когато една млада двойка реши за себе си това, че те не могат без услугите на сватбен фотограф, незабавно възниква въпросът, кого да покани, кой е в състояние да обхване всичките преживявания, радост, вълнение и смях.

     Един добър сватбен фотограф се отличава от обикновения фотограф със способността си да види снимката, преди тя да се е появила. Творческата визия - това е най-важното  от уменията на сватбеният фотограф. Затова при избора на сватбен фотограф трябва да се вземе предвид не само неговото оборудване и техника, но и погледа му към света.

     Сватбената фотография е разделена на художествена и репортажна. При заснемането на художествената фото сесия се избира местност, подходяща за целта, с красив фон.

     По време на празненството Вие няма да ме забележите, но аз съм винаги готов да уловя уникален момент, който ще бъде най-красив, интересен и любопитен.

     Предлагам да се отдели повече време за художествената фото сесия на която младоженците са сами. Заснемането на церемониите по встъпване на граждански и църковен брак и празненството в ресторанта са най-вече репортажна сватбена фотография, където младоженците прекарват повече време с близки приятели и роднини, да споделят своите емоции, преливащи от щастие.

VM
Сватба Весела и Мариян
SE ruse
Сватба Силвия и Емил
KI sf
Сватба Криси и Иво
Сватба Нина и Доминик - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Нина и Доминик
Сватба Диляна и Петър - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Диляна и Петър
Сватба Златизара и Илия - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Златизара и Илия
Сватба Галя и Боби - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Галя и Боби
Сватба Нери и Дани - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Нери и Дани
Сватба Алекс и Веско - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Алекс и Веско
Сватба Жени и Боби  - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Жени и Боби
Сватба Мая и Веселин - Сватбена фотография от Николай Начев
Сватба Мая и Веселин

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save
2
com_content.article
(26 гласа, оценка 4.96 от 5)
Сватбена фотография4.96 от 5 от общо 26 гласували.